Пробиотици - Лактина

  


Основна фирмена цел е да предложим нови видове закваски, които да запазват и да подобряват традиционното домашно производство на българското кисело мляко. Освен закваски за промишлена употреба вече можем да ви предоставим и такива за домашна употреба. Особено интересни са млечнокиселите бактерии, изолирани от домашно кисело мляко от Рила планина - района “Рилски езара”, както и тези от Стара пранина. Като други източници за подбор послужиха също и млечни продукти с отлично качество – оригинално бяло саламурено сирене, кашкавал, ферментирала сметана и пр.




Пробиотиците са специално подбрани „добри” бактерии, които възстановяват здравето и жизнеспособността на човешкия организъм като оказват положително влияние върху имунната система, подтискат гнилостните процеси в червата и спомагат за възстановяване на чревната микробна флора. Полезните бактерии подпомагат перисталтиката и функционирането на червата, както и влияят благоприятно при стомашни проблеми. Те подобряват хранителния баланс, осигурявайки необходимите аминокиселини и естествени витамини. 

Comments

Popular posts from this blog

Акумулаторен ударен винтоверт Milwaukee M12 FID-0 - 12 V, 147 Nm, 1/4 inch - Arizona.bg

Акумулаторен ударен винтоверт DeWALT DCD999T1 - 18 V, 6 Ah, 112 Nm, 1.5-13 m - Arizona.bg